Podzimní randori 2018

29. a 30. října 2018 proběhly Podzimní randori s Judo víc než sport v tělocvičně ZŠ Loděnice.

Prvního dne se zúčastnilo celkem 52 dětí všech věkových i výkonnostních kategorií. Od zkušených závodníků, kteří se o minulém víkendu zúčastnili Přeboru České Republiky, až po nejmenší začátečníky, kteří ještě čekající na své první kimono.

Pololetní randori 2018 - společná fotografie
Pololetní randori 2018 – společná fotografie

Po rozcvičení pod Iloniným vedením jsme se rozdělili na 4 skupiny (dle judistických schopností). Protože dnes trénovali Karel, Víťa, Pavel, Lucka a Ilona, měla každá ze skupin trenéra vlastního a ti nejmenší dokonce dva. Následoval oběd ve Školní jídelně a polední klid oživený vyprávěním a projekcí záznamů z našich větších akcí, které plánujeme i letos (hory, kola a letní tábor; přihlášku na hory jsme rozdávali již dnes).

Pololetní randori 2018 - hra "Na zloděje"
Pololetní randori 2018 – hra „Na zloděje“

Odpolední program zahrnoval jak judo, tak i oblíbené teamové hry. Na hry se děti rozdělily do dvou teamů, které pod vedením Fandy a Toníka svedly strhující boje v disciplínách „Hu tu tu tu“ a „Na zloděje“.

Druhý den, kterého se zúčastnilo 43 dětí, navázal na den první. Trenéři se sešli ve stejném počtu jako včera (namísto Lucky nastoupil Kuba) a tak jsme opět pilovali techniku ve čtyřech skupinách, hráli teamové hry a pustili se i do odvážnějších gymnastických cviků.

Pololetní randori 2018 - skok přes překážku
Pololetní randori 2018 – skok přes překážku

Borcům, kteří složili zkoušky na žluto-bílý, resp. žlutý pásek gratulujeme!

Fotogalerii si můžete stáhnout zde.